Loopgroep A-team verdienstelijk op de marathon

SCHERPENHEUVEL

Het A-team,  het kleine vrienden-loopgroepje uit het Hageland, kan weer enkele opmerkelijke en ongelooflijke resultaten voorleggen. Voor het tweede jaar op rij zijn 2 lopers – Sébastien Mahia en Murielle De Winter –  erin geslaagd winnaar  te worden op een gerenommeerde  marathon. Coach Albert Aerts kijkt tevreden terug.

“Sébastien Mahia won de loodzware Marathon van Luik”, zegt coach Albert Aerts,  “en deed dat verkleed in zijn ‘Maya de Bij’ kostuum”. Niettegenstaande het 3 kilogram zware kostuum verbeterde Sébastien zijn chrono van verleden jaar met 6 min naar 2 uur 48 minuten.

Loopster Murielle De Winter won net als verleden jaar, dit jaar eveneens de Marathon van Puurs. Ook zij verbeterde net zoals haar mannelijke collega haar tijd met 7 minuten naar een mooie 3 uur en 4 minuten.

Albert Aerts is in zijn nopjes: “Dit is een luxe voor een klein vriendengroepje dat het A team nog steeds is. Zou het aan de goede lucht van het Hageland liggen of is het de goede training die beide atleten genieten?”. Sébastien en Murielle werden in 2017 ook zegekampioenen op gebied van het aantal gewonnen wedstrijden. Sébastien won liefst 79 wedstrijden (een Belgisch record) en Murielle wist 25 zeges op haar palmares te zetten.

Scherpenheuvel_Sebastien

Foto’s: finish foto van de Marathon.
Advertenties

2 gedachten over “Loopgroep A-team verdienstelijk op de marathon”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s