Open VLD trapt met Blue Lounge Night verkiezingscampagne af.

SCHERPENHEUVEL

Open VLD Scherpenheuvel-Zichem organiseert op vrijdag 7 september 2018 de Blue Lounge Night. Naast een wervelende party met een aantal zeer gereputeerde dj’s is dat ook het startevenement voor de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018. 

“Voor de Blue Lounge Night gaat ons campagneteam het gemeenschapscentrum Den Egger volledig ombouwen”, zegt coordinator Ronald Schuyten van Open VLD. Het event – dat 6 jaar geleden voor het laatste plaatsvond – werd verdeeld over de twee zalen.

In de rode zaal wordt een trendy lounge ingericht met een gin- en cocktailbar. Popkoor Vocalicious opent daar de avond met een selectie uit hun vorige liveshows. Daarna stelt Sporza-reporter Carl Berteele de kandidaten individueel voor. Zij blijven de ganse avond ter beschikking om meer uitleg te geven over het programma van de partij en over hun persoonlijke ambities en plannen. DJ Suun loodst het gezelschap een lange nacht in met dansmuziek uit de jaren 70, 80 en 90.

In de blauwe zaal komt de jeugd een ganse avond aan bod. Een straffe selectie van internationaal gereputeerde dj’s draait er dance- en technomuziek. Even na middernacht speelt dj Zohra een guest-performance set! Het is een bewuste keuze om de jeugd te betrekken met een aanbod dat past bij hun manier van leven.

De volledige line-up:
Rode zaal:
21.15 uur-22.00 uur popkoor Vocalicious.
22.00 uur-22.30 uur voorstelling kandidaten door Carl Berteele.
22.30 uur DJ SUUN.
Blauwe zaal:
21.00 uur-22.30 uur: DJ Guillaume (Sunrise Festival)
22.30 uur-00.30 uur: DJ Wonbeat (Tomorrowland, MNM)
00.30 uur-02.30 uur: DJ Zohra
02.30 uur-04.00 uur: DJ Voltage (Tomorrowland)

De link naar het promofilmpje van de Blue Lounge Night  vind je hier. Inkom bedraagt 5  euro, kaarten verkrijgbaar bij ATAF SHOP 013/783270 en de Open VLD bestuursleden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s