Burgemeester Manu Claes heet je welkom op zijn tsjevencafé en eetfeest

SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Het feest van CD&V Scherpenheuvel-Zichem is een vaste traditie in de basiliekstad, nu al voor de 24e keer. Dit jaar is er aansluitend het Tjevencafé van Jong CD&V. Je kan op zaterdag 29 september ook uitgebreid kennis maken met de 27 CD&V-kandidaten voor de verkiezingen van 14 oktober.

Eetfeest

CD&V vergast iedereen op een aangenaam eetfeest i.s.m. Gasthof Ter Venne. Het aanbod aan gerechten in buffetvorm is aangepast aan jong en oud. Kinderen, jongeren en studenten eten aan verminderde prijzen. Voor de kinderen is er een speelhoek voorzien.

“Gewoontegetrouw gaat de opbrengst van het CD&V-eetfeest naar een goed doel in onze stad. Ieder jaar wordt de opbrengst geschonken aan een vereniging of organisatie van Scherpenheuvel-Zichem”, zegt Manu Claes.  Alle info en inschrijven, vind je in deze flyer.

Tsjevencafé met Vixen5

Vanaf 20 uur is jong en oud welkom in de foyer van Den Egger voor het Tsjevencafé, een nieuw concept georganiseerd door Jong CD&V. Ondergedompeld in een leuke setting kan je kennismaken met de jonge gedreven CD&V kandidaten.

Om 21 uur kan je genieten van een gratis optreden van lokaal talent The Vixen 5, met covers van rock-, disco- en popmuziek. “Vanaf 23 uur gooien we de beentjes los met The Illegalz (bekend van BarVista, dance2TheSummer, Luna Festa…) op dance en clubminded muziek.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s