Zanger Guy Swinnen wordt 60 en trapt zijn feestjaar af met een clubtour

DIEST

Dit jaar viert Diestenaar Guy Swinnen zijn 60ste verjaardag. Het wordt een uitbundig feestjaar met concerten in clubs (Origin Tour), in theaters en CC’s (Essential Tour) en op een flink aantal zomerfestivals.

Met zijn ‘Origin Tour’ keert Guy Swinnen vanaf dit weekend terug naar zijn roots: de clubs en jeugdhuizen waar het voor hem en zijn band The Scabs allemaal begon. Dit voorjaar trekt hij zo naar verschillende jeugdhuizen en clubs, vergezeld van gitarist Yves Verthongen. Zaterdagavond 7 maart staat hij in het Jeugdcentrum De Klinker in Aarschot.

Tijdens de zomerperiode is er ruimte voor de zomerfestivals. Zo staan Guy en zijn band deze zomer op meer dan 20 festivals, waaronder de Fundays Aarschot op 10 juli 2020.

In het najaar maken de festivals plaats voor een nieuw luik in zijn feestjaar, want dan trekt hij met zijn band naar de theaters met zijn ‘Essential Tour’. Samen met zijn Guy Swinnen Band (Guy, David Piedfort, Bart Buls en Marcus Weymaere) gaat hij op theatertour.  Daarin put hij niet enkel uit eigen repertoire maar covert hij ook op onnavolgbare manier zijn eigen helden en laat hij ons de songs horen die hem de muzikant gemaakt hebben die hij vandaag is.

Alle shows van Guy Swinnen in dit feestjaar zijn overzichtelijk terug te vinden op z’n  gloednieuwe website.

Fotocredits: TTT artists

Eén gedachte over “Zanger Guy Swinnen wordt 60 en trapt zijn feestjaar af met een clubtour”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s