KFC Diest stelt nieuwe technisch verantwoordelijke van de jeugdopleiding aan.

DIEST

KFC Diest stelt Davy Luts aan als technisch verantwoordelijke van de jeugdopleiding (TVJO sportief). In het nieuwe seizoen (2020-2021) zal Luts het sportieve voor zijn rekening nemen en samen met Brent Torbeyns (TVJO administratief ) een sterk team gaan vormen.

Davy Luts is UEFA B-gediplomeerd en heeft een grote staat van verdienste binnen KFC Diest. Hij woont in Diest en was er eerder beloftentrainer, jeugdtrainer en T3 van de A-kern. Davy kent de club in al haar geledingen en ademt zwart-wit.

“KFC Diest vindt het in deze coronatijden belangrijk iemand die vertrouwd is met de club aan te stellen als dagelijks sportief verantwoordelijke. Met Davy treedt een vertrouwd gezicht aan die inzake voetbalopleiding het klappen van de zweep kent en binnen KFC Diest vertrouwd is met spelers, medewerkers, aanpak, werkwijze en traditie”,  luidt het bij het bestuur van KFC Diest.

Provinciale U21 in de steigers

Tevens raakte bekend dat KFC Diest vanaf het nieuwe seizoen een provinciale U21 ploeg in competitie brengt.  En daar eindigt het niet.
“Tevens willen we met onze jeugdopleiding meeëvolueren op het gestage groeipad van onze A-kern”. Daarom zal KFC Diest vanaf het seizoen 2021-2022 ook een Nationale Beloftenteam in competitie brengen. Deze ploeg zal het vanaf het seizoen 2021-22 opnemen tegen de beloftenteams uit tweede en derde amateurklasse.

Bron & Foto: KFC Diest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s