Verkeersongevallen aan op- en afritten in Bekkevoort en Tielt-Winge

BEKKEVOORT, TIELT-WINGE

Afgelopen weekend deden zich verkeersongevallen voor aan het op-en afritten complex van Bekkevoort en Tielt-Winge. De politie van zone Hageland kwam ter plaatse.

Op zaterdag 8 juni 2024 om 09 uur vond op het op- en afrittencomplex van de E314 in Tielt-Winge een aanrijding met vluchtmisdrijf plaats.

Een voertuig dat de afrit van de E314 had genomen en stilstond om de Schoonderbuekensesteenweg op te rijden, werd achteraan aangereden.  Nadat beide bestuurders hun voertuigen aan de kant plaatsen, neemt het aanrijdend voertuig plots de vlucht in de richting van Aarschot.

De bestuurder van het aanrijdend voertuig, een twintiger uit Aarschot, kan even later door de politiezone Aarschot worden onderschept.  De jongeman legde een positieve alcohol- en drugtest af.

De bestuurder van het aangereden voertuig, een vijftiger uit Denderleeuw, bleef ongedeerd.

Tegenligger niet opgemerkt

Op zaterdag 8 juni 2024 omstreeks 18 uur kwamen twee voertuigen met mekaar in aanrijding op de Staatsbaan te Bekkevoort, ter hoogte van het op- en afrittencomplex met de E314. Een voertuig dat de oprit wilde oprijden, had een tegenligger niet opgemerkt en was voor deze ingereden waardoor een aanrijding niet kon worden vermeden.

De inzittenden van beide voertuigen raakten licht gewond.  Beide voertuigen waren door de aanrijding niet meer rijvaardig en dienden te worden getakeld. De rijbaan was een tijdje versperd waardoor er zware hinder was voor het doorgaand verkeer.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.