Blauwe zone in Bekkevoort-centrum vanaf 1 juli 2024

BEKKEVOORT

De blauwe zone wordt voor het eerst ingevoerd in Bekkevoort en dat op drie locaties in het centrum. Het gedeelte van de gewestweg Staatsbaan (N2) tussen de even huisnummers 118 tot 144 en de oneven huisnummers 173j tot 2023, inclusief de parking ‘Statieplein’. Ook het gedeelte van de Eugeen Coolsstraat vanaf het huisnummer 19 en vanaf het huisnummer 20 c tot aan de aansluiting met de Staatsbaan (inclusief ‘parking bezoekers gemeentehuis’) wordt blauwe zone. Ook in de Kamiel Dekelverstraat moet je voortaan je parkeerschijf plaatsen.

De plaatsen van de blauwe parkeerschijf geldt van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 18 uur. De blauwe zone geldt niet op zaterdag, zondag en feestdagen. De regels van de blauwe zone gelden ook voor de bewoners.

De borden die de blauwe zone aangeven, worden eind van de maand geplaatst. Vanaf 1 juli 2024 gaat de blauwe zone in voege.

Vanaf 1 juli 2024 zal het ook niet meer mogelijk zijn om te parkeren op de personeelsparking aan de achterzijde van het gemeentehuis. Deze parking behoort tot het privaat domein van het lokaal bestuur en is daarom enkel voorbehouden voor het personeel van het lokaal bestuur en de politie.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.