DJ’s Sharp en Snooz brengen livesets op Radio Corona part 2

SCHERPENHEUVEL

Corona heeft een spoor van vernieling getrokken, niet in het minst in de muziekwereld. De platen van DJ’s blijven onaangeroerd in de hoezen zitten, muziekoptredens worden één voor één geannuleerd en de festivalweides blijven leeg deze zomer. Je zal er het gras horen groeien. In Scherpenheuvel willen DJ Sharp en Snooz vanuit hun kot en met hun muziek in deze festivalarme tijden de mensen blijven amuseren.

Veel DJ’s en artiesten proberen in deze corona tijden via Facebook live een stream op te zetten om hun ding te kunnen doen. Begin april berichtten we nog over Gerry Vermeylen en Ivan Vereycken die met Radio Corona om de twee dagen een uurtje of twee live gingen uitzenden op Facebook om de mensen te amuseren in deze moeilijke tijden. Op een paar weken tijd had Radio Corona meer dan 1000 volgers. Maar door interne strubbelingen verdween de radio even snel als het virus gekomen was.

Radio_CoronaGelukkig is er nu Radio Corona part 2, een initiatief van DJ Sharp (alias voor Gerry Vermeylen) en DJ Snooz (Bart Haest). Het wordt een privégroep op Facebook waar de beide DJ’s elke dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond live uitzenden. “Op dinsdag en donderdag draaien we van 20 tot 22 uur ambiance muziek, op zaterdag tussen 20 en 22 uur is er trance en als afsluiter vanaf 22.30 uur retro house zoals ik dat de voorbije weken deed”, zegt Gerry.

vanaf 1 juli internetradio

Maar Sharp en Snooz gaan nog een stapje verder. “We wilden toch verder blijven doorgaan met radio voor onze trouwe luisteraars. Daarom starten we vanaf 1 juli met een internetradio waar we 24 op 24 uur live non-stop muziek zullen draaien. Hierop zal ook onze vaste live-uitzending vanop facebook te beluisteren zijn.”

Hier alvast de link naar de nieuwe internet radio uit Scherpenheuvel: http://desnooz.caster.fm/

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.