Muur van Concordia wordt gepimpt

TESTELT

Na de begraafplaats van Keiberg (Zichem) en de muur van een parkeergarage in het centrum van Scherpenheuvel, duikt er een derde mural op in Scherpenheuvel-Zichem. Deze keer werd de muur van feestzaal Concordia in Testelt voorzien van leuke street-art.

Plaatselijk kunstenaarstalent Lars Van Cauwenbergh, alias TUZQ, kan je deze dagen in actie zien aan zaal Concordia in Testelt. Hij tovert er de grauwe muur om in een fraaie mural met vos en dotterbloemen, een kunstzinnige verwijzing naar het nabijgelegen natuurgebied De Demerbroeken.

Lars, afgestuurd als grafisch ontwerper in 2019, is daarmee niet aan zijn proefstuk toen. Vorig jaar toverde hij graffitibeelden op de muren van het zwembad Kapermolen in Hasselt en de gevangenis van Beveren.

Dit is het derde initiatief van de stedelijke jeugddienst in samenwerking met Treepack. Vorige maand werd de begraafplaats van Keiberg (Zichem) al onder handen genomen door de gerenommeerde Italiaanse kunstenaar Tellas die de achterkant van het columbarium en het diensthuisje verfraaiden met een graffiti-schildering. Begin deze maand was een parkeergarage aan de Zuidervest in het centrum van Scherpenheuvel aan de beurt.

Foto: HagelandExpres

Eén gedachte over “Muur van Concordia wordt gepimpt”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.